ΚΟΥΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΦΑ - 12 
Μεταφορές - Μετακομίσεις | Λάρισα
Η μεταφορική εταιρεία ΑΛΦΑ - 12 έχει έδρα στη Λάρισα, με επικεφαλής τον ΚΟΥΛΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ και από το 2003 πραγματοποιεί καθημερινά μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και ένα στόλο σύγχρονων οχημάτων και ανυψωτικών μηχανημάτων αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών, μετακομίσεων, συσκευασίας και αποθήκευσης εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες στη Λάρισα και Πανελλαδικά. 


Απευθείας γραμμή από Λάρισα προς Ιωάννινα & από Λάρισα προς Ηγουμενίτσα.
'Εχουμε ανοιχτή γραμμή για Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, Γιάννενα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα με αναχωρήσεις ανά πάσα ώρα μέσα στην ημέρα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Διαθέτουμε σύγχρονα οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό με τους έμπειρους μεταφορείς μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετακομίσεις φοιτητών & στρατιωτικών

Μετακομίσεις φοιτητών & στρατιωτικών

Συσκευασία και μεταφορά αντικειμένων και οικοσκευής σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανυψώσεις

Ανυψώσεις

Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα μπορούν να φτάσουν ακόμα και στο πιο ψηλό κτίριο μεταφέροντας με ασφάλεια από και προς το έδαφος κιβώτια, κούτες αντικειμένων, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ